ΛΑΝΘΙΜΟΣ

Eδώ και πολύ καιρό η Μ. με είχε ρημάξει στη γκρίνια για να πάμε να δούμε τη νέα ταινία του Λανθιμου. Πριν λίγες μέρες ενεδωσα και είπα ντάξει ας πάμε να δούμε τη νέα ταινία του Λανθιμου. χτες το απόγευμα πήγαμε και είδαμε τη νέα ταινία του Λανθιμου. πράγματα που συνέβησαν χτες το απόγευμα: 

1. Πήγαμε σαν τις γριές μισάνθρωπες σινεμά στις 6 για να μην πέσουμε σε γεμάτη αίθουσα γιατί η Μ. ήθελε να συγκεντρωθεί να πιάσει τα μετανοήματα της ταινιας. δεν συνέβη. πέσαμε σε γεμάτη αίθουσα 
2. Στην αίθουσα άλλοι τσακωνοντουσαν για τις θέσεις, άλλοι άφηναν την πόρτα ανοιχτή με αποτέλεσμα φως και φασαρία, άλλοι τρωγανε και καναν κρουτσουκρουτσου μες τη σιωπη της ταινίας-ενα σάουντρακ κι αυτος ο Λανθιμος δεν αξιωθηκε, άλλοι παθαν μινιυστερικηκριση γιατί άλλοι τρωγανε και κάναν κρατσακρουτσα, εμένα με έπιασε νευρικό γέλιο μετά κρατσακρουτσα και ο βοιδομόσχαρος δίπλα μου έτρωγε σουβλάκια.

πράγματα που θυμαμαι από την ταινια: 
1. Ο Κόλιν φάρελ παίρνει βραβείο για τα χειρότερα μουσια τριχωτού πιθήκου, με συγχωρείτε ,ανθρώπου ήθελα να πω
2. Αν δαγκώσεις κάποιου το χέρι μη ζητάς συγγνώμη, δάγκωσε και το δικό σου χέρι για να καταλάβεις τι πόνο προκάλεσες και έτσι θα έχεις 2 δαγκωμενα χέρια και 2 δαγκωμενα χέρια είναι πάντα καλύτερη συνθήκη από 1 δαγκωμένο χέρι.
3. Η ατάκα “If you dig a hole in the yard, better make it a big one” δεν μπορούσε να με βρει πιο σύμφωνη
4. Βρέθηκε ο άνθρωπος που κλαίει πιο άσχημα από τη Μ. (δεύτερο βραβείο στον Κόλιν/χειροκροτημα και ολοι όρθιοι παρακαλώ )
5. Τώρα που κρύωσε ο καιρός να παίρνετε μαζί σας στα σινεμά ζεστές αγκαλιές εκτός κι αν πηγαίνετε σινεμά με τη Μ. που μασουλάει σουβλάκια δίπλα οπότε να παίρνετε ζεστές ζακέτες, κάνουν τη ζωη και τον υπνο πιο γλυκό και τα δύο. Μαριλενα κανε οσα εντιτ θέλεις, καθόλου δεν με νοιάζει, το βράδυ έχει ιν εντιτ και πλασίμπο και μην ακούσω ούτε κιχ ούτε κράτσακρούτσα
#πήγαμεσινεμά #girlgang

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

    • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.