ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟϊΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ thinkpig.gr ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ (14) ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥΣ.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟϊΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟϊΟΝ: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟϊΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟϊΟΝΤΑ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ (ΟΧΙ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ) ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΞΟΔΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ Ή ΣΤΗΝ “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ” ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΕΝΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟϊΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟϊΟΝΤΟΣ/ΧΡΗΜΑΤΩΝ:ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΠΡΟϊΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (ΚΟΥΤΙ, ΧΑΡΤΙ ΠΕΡΙΤΥΛIΓΜΑΤΟΣ, BUBBLE WRAP κλπ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΙΣΙΜΑΤΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟϊΟΝΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΟΡΑΣ (ΑΠΟΔΕΙΞΗ Ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ).
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ (ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ).
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ sales@thinkpig.gr ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.