Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Delivery Information

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται με ΕΛΤΑ COURIER ή SPEEDEX και το κόστος τους υπολογίζεται ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του πακέτου.

Τα προϊόντα μας ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους, αποστέλλονται έντος 2-5 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία τους. 


Επιστροφές προϊόντων.

Η Εταιρία μας δεσμεύεται να αντικαταστήσει οποιοδήποτε προϊόν δεν παραδοθεί σε άριστη κατάσταση χωρίς καμία επιβάρυνση στον πελάτη.

Οποιαδήποτε επιστροφή - αλλαγή που δεν οφείλεται σε προβληματικό προϊόν πρέπει να πραγματοποιείται σε διάστημα 14 ημερών από την αρχική παραλαβή.

Τα έξοδα μεταφοράς των επιστρεφόμενων ειδών επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση παραγγελίας για αντικατάσταση ελαττωματικών ειδών , αναλαμβάνουμε εμείς τα έξοδα αποστολής τής νέας σας παραγγελίας.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων, αναλαμβάνουμε τα έξοδα επιστροφής και πιστώνεται η καθαρή αξία των προϊόντων στον πελάτη ( εξαιρούνται τα αρχικά έξοδα αποστολής και αντικαταβολής)


ΔΕΝ γίνονται επιστροφές σε custom προϊόντα.


ΣΗΜΕΊΩΣΗ: η Εταιρία μας δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες

Για τις αλλαγές σας επικοινωνείτε στο sales@thinkpig.gr και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για τις λεπτομέρειες.


Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

- Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2130250400 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας

- Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2130250400 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας