Πώς μπορώ να παραγγείλω από το κατάστημά σας;

Για να παραγγείλετε, μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας στο thinkpig.gr .

Οι παραγγελίες γίνονται μόνο μέσω του e-shop, δε μπορούν να γίνουν από το τηλέφωνο ή με μήνυμα στα social media.

Γιατί δεν έλαβα email επιβεβαίωσης όταν ολοκλήρωσα την παραγγελία μου;

Γιατί πολλές φορές το mail επιβεβαίωσης πηγαίνει στα ανεπιθύμητα, άρα πρέπει να κοιτάξετε εκεί.

Αν δεν είναι ούτε εκεί, πιθανότατα έχετε συμπληρώσει λάθος το mail σας, και πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να το διορθώσουμε.

Πως μπορώ να μάθω που βρίσκεται η παραγγελία μου;

 Όταν η παραγγελία σας φύγει από εμάς, σας έρχεται ένα mail με τον  αριθμό αποστολής, ώστε να παρακολουθείτε την πορεία της. Από εκεί και μετά, θα μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία ταχυμεταφορών, και με αυτόν τον αριθμό να την αναζητήσετε. Αν δε λάβετε το mail, τσεκάρετε πάλι τα ανεπιθύμητα mails. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την εταιρεία μεταφορών επικοινωνήστε μαζί μας και θα το αναλάβουμε εμείς.

Ποια είναι τα έξοδα αποστολής;

 Τα ελάχιστα έξοδα αποστολής είναι 3,20€ για όλη την Ελλάδα, και αν επιλέξετε την αντικαταβολή για τρόπο πληρωμής είναι επιπλέον 2€. Παρ’όλα αυτά, τα έξοδα αποστολής αλλάζουνανάλογα με το βάρος και τον όγκο της αποστολής, τα υπολογίζει αυτόματα το site, και σας γνωστοποιούνται πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.

Τα έξοδα αποστολής με την WE BOX IT είναι 4,50 ευρώ, και αν επιλέξετε την αντικαταβολή για τρόπο πληρωμής είναι επιπλέον 2€.

Αν επιλέξετε αποστολή με την  DHL  δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής.

Μπορώ να επιστρέψω την παραγγελία μου;

 Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι η επιστροφή, δεν υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης, όπως αυτή αποδεικνύεται από τα έγγραφα παραλαβής και ότι όλα τα προϊόντα, για να μπορέσουν να επιστραφούν, θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε. Επικοινωνήστε μαζί μας με email στο sales@thinkpig.grΤα έξοδα αποστολής των επιστροφών βαρύνουν εσάς. Εναλλακτικά, αν βρίσκεστε εντός Αθηνών, μπορείτε να κάνετε την αλλαγή στο εργαστήριό μας, τις μέρες και ώρες που είναι ανοιχτό για το κοινό, αρκεί να μας προσκομίσετε την απόδειξη αγοράς.  ​Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ​

Πως μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν συσκευασθεί και αποσταλεί, στείλτε ένα email στο sales@thinkpig.gr, στο οποίο να αναφέρετε  τον αριθμό της παραγγελίας σας και ότι θέλετε να ακυρωθεί. 

Για χονδρική πώληση στείλτε μας mail στο wholesales@thinkpig.gr

  • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.